Gazeteci Düdek'in Tadilatını Yaptırdığı Anasınıfı Binası Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Düdek'in Tadilatını Yaptırdığı Anasınıfı Binası Törenle Açıldı

Gazeteci Düdek\'in Tadilatını Yaptırdığı Anasınıfı Binası Törenle Açıldı

Gazeteci ve yazar Şenay Düdek'in kitaplarının geliriyle bakım onarımını yaptırarak eğitime kazandırdığı, Konak 19 Mayıs İlkokulu "Şenay Düdek Anasınıfı" binası törenle açıldı.

27.02.2013 17:46

Gazeteci ve yazar Şenay Düdek'in kitaplarının geliriyle bakım onarımını yaptırarak eğitime kazandırdığı, Konak 19 Mayıs İlkokulu "Şenay Düdek Anasınıfı" binası törenle açıldı.

Düdek'in "Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası" kapsamında tadilatını yaptırdığı binayı İzmir Valisi Cahit Kıraç, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve Şenay Düdek kurdele keserek çocukların eğitimine açtı.

Daha önceki kitaplarından elde ettiği geliri eğitim ve sağlık bağışlarına aktaran Şenay Düdek, satış rekorları kıran son romanı 'İki Sevda Arasında' kitabından elde ettiği geliri de Konak ilçesindeki 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nun anasınıfına harcadı. 3 sınıf ve bir oyun salonundan oluşan anaokulunu çatıdan yer döşemesine kadar yenileyen Düdek, tadilata 70 bin TL harcadı. Törende konuşan Düdek, "Eğitim alanında bir bağış yaptığımda bunu herkese göstermek isterim. Çünkü başka insanlara örnek olsun. Ben eğitime yüzde yüz önem veriyorum. Okul öncesi eğitim çok önemli. Çocuklarımızın vizyonu genişliyor. Çocukların üzerinde elim olduğu zaman bu beni mutlu ediyor" dedi.

İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Şenay Düdek'i eğitime verdiği destek için tebrik ederken, bu anlamlı davranışın herkese örnek olmasını temenni ettiklerini söylediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Düdek'in Tadilatını Yaptırdığı Anasınıfı Binası Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement