Gazeteci Aydın Kahraman İha Muhabirine Yapılan Tehdidi Kınarken Emniyete Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Aydın Kahraman İha Muhabirine Yapılan Tehdidi Kınarken Emniyete Teşekkür Etti

Gazeteci Aydın Kahraman İha Muhabirine Yapılan Tehdidi Kınarken Emniyete Teşekkür Etti

Gazeteci Aydın Kahraman, gazetecilere karşı yapılan olumsuz davranışları kınarken Kırşehir Emniyetine teşekkür etti.

08.05.2014 16:20

Gazeteci Aydın Kahraman, gazetecilere karşı yapılan olumsuz davranışları kınarken Kırşehir Emniyetine teşekkür etti. Kahraman, 'İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabirinin görevi esnasında tehdit edilmesi ve polisin meslektaşımızı koruması bizleri onure etmiştir' dedi.

Kahraman açıklamasında, "Kırşehir'de yaşanan ve yaşanması muhtemel olaylarda emniyet ekiplerinin birimleri ile birlikte aldıkları tedbir ve önleyici hizmetleri takdir topluyor. Kırşehir'de son günlerde yaşanan olaylarda alınan tedbirler vatandaşın polise karşı güven duymasında birincil etken oluyor.

Son bir ay içerisinde yaşanan ve bir gazetecinin de tehdit aldığı olaylar da emniyet ekiplerinin yaptığı erken müdahaleler Kırşehir'lilerin Emniyet kuvvetlerine karşı güven duymasını sağlıyor.

İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay'ın birimleri ile birlikte koordineli çalışması ve polis memurlarının duyarlılığı toplumun her kesimin de insanların görev ve sorumluluklarını yerine getirilmesinin huzurunu sağlıyor" dedi.

Kahraman, "Geçtiğimiz hafta Özbağ Belediyesinde gerçekleşen ölümlü trafik kazasının ardından meslektaşımız İhlas Haber Ajansı Muhabiri Enderhan Öz'ün Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görüntü çekerken tehdit alması ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Hastane polisinin duyarlı davranışı ile arkadaşımızın görevini gönül rahatlığı ile kamu oyunu aydınlatma görevini ifa etmesi bizleri de çalışma alanlarımız da mutlu etmiştir" ifadesinde bulunarak, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Emniyet Müdürü Mustafa İncebay'ın Özbağ Belediyesinde halkı sakinleştirmesi ve yaşanması muhtemel büyük olayları önlemesi toplumuzun her kesimine huzur vermiştir.

Dün gece de akrabalar arasında yaşanan kavga sonrasında Emniyet ekiplerinin hastanede aldıkları güvenlik tedbirleri biz gazeteciler başta olmak üzere toplumumuz da gözlerden kaçmamıştır. Bizlerin görevlerini yaparken kendimizi huzur içerisinde hissetmesi halkında çevresinde yaşanan olumsuzluklara karşı polise güven duyarak '155' ihbar hattını aramaları herkesin görevini en iyi şekilde yapmasının bir sonucudur. Kırşehir İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, başta olmak üzere Kırşehir'de görev yapan polislere teşekkürü Kırşehirliler adına borç biliriz." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Aydın Kahraman İha Muhabirine Yapılan Tehdidi Kınarken Emniyete Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet emin: hey gidi aydın kahraman nerden nereye.. memleketin haline bak kimlerin eline kaldı.. tokatcı filminin yeni versiyonu nu senle çekmeli ... 0 0 Yanıtla

Advertisement