Gaün'de Plaket Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gaün'de Plaket Töreni Düzenlendi

Gaün\'de Plaket Töreni Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç.Dr.Ruhi Ersoy'un, Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Bölümüne gitmesi nedeniyle "Plaket Töreni" düzenlendi.

17.01.2012 17:44

Gaziantep Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ruhi Ersoy'un, Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Bölümüne gitmesi nedeniyle "Plaket Töreni" düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonunda, Doç. Dr. Ruhi Ersoy'a plaket takdim eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, "Üniversitemiz adına bizdeki emekleri, çabaları, her türlü gayreti için Ruhi Ersoy arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Kendisine bundan sonraki hem akademik hem de özel hayatında başarılar, güzel günler, iyi çalışmalar diliyorum. İnşallah mutlu, güzel, başarılı bir hayat geçirir" şeklinde konuştu.

Gaziantep'te çok güzel günlerinin geçtiğini belirten Gaziantep Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ruhi Ersoy, "Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'un şahsında tüm senato üyelerine, çalışma arkadaşlarımıza, değerli hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Burada güzel günler yaşadık. Kendimizi ifade edebileceğimiz bir platform oldu. Kendi akademik ve kişisel gelişimimde vermiş olduğunuz fırsat ve tüm arkadaşlarımın katkısı çok anlamlıydı. Ben de Gaziantep Üniversitesi'nde geçen günlerimi hayırla yad edeceğim. Fakat fahri bir Gaziantep Üniversiteli olarak da her şartta burayı temsil etmeye çalışacağım" ifadesinde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün'de Plaket Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement