Garanti Bankası'ndan Sivas Belediyesi'ne Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Garanti Bankası'ndan Sivas Belediyesi'ne Teşekkür

Garanti Bankası\'ndan Sivas Belediyesi\'ne Teşekkür

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Memiş yeni yapılan çağrı merkezi münasebetiyle Belediye Başkan Yardımcısı Köse'yi ziyaret etti.

08.03.2013 11:23  Güncelleme: 11:29

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş yeni yapılan çağrı merkezi münasebetiyle Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse'yi ziyaret etti.

Ziyarette Garanti Bankası Orta Anadolu Bölge Müdürü Gültekin Keskin, Garanti Bankası İnşaat Emlak Müdürü Bülent Ergün, Sivas Şube Müdürü Murat Bacak'ta hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş, "Sivas'a kapsamlı bir şekilde ilk defa geliyorum. Buraya gelmiş olmaktan son derece mutluyum. Sivas bizim Anadolu'da en önemli yatırımlarımızdan birisinin merkezi konumuna geldi. Mütevazı bir çağrı merkezi diye başladığımız bu yatırımı şimdi çok büyük bir keyifle ciddi bir boyuta taşıyoruz. Bunu yapabilmekten son derece mutluyuz, Sivas kentine bir değer katacağını düşünüyoruz" dedi.

Gençlerimizin yetişmesinde, gençlerimizin ufuklarının açılmasında, gençlerimizin hayata bakışlarında farklı çaba gösterimlerine katkı sağlamak istediklerini belirten Memiş, "Bunu yaparken önümüzü açtıkları için Belediye Başkanımız nezdinde bütün belediye çalışanlarına sayın başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse'de Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcım şehrimize hoş geldiler Garanti Bankası adına çok ciddi yatırım hedefliyorlar ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının istihdam edildiği bir çağrı merkezine ilave bir yatırım yapılmak istendiğini öğrendiklerinde büyük sevinç duyduklarını belirten Başkan Yardımcısı Köse, "Bizim üzerimize düşen neyse şehrimiz adına yardımcı olma noktasında yetkilerimiz dahilinde gerekli çalışmaları beraber yaparak son aşamaya geldi. Yatırımın başlaması için belediye başkanım ve şehrimiz adına çok teşekkür ediyorum. Sivas gerçekten dikkate alınması gereken bir şehir şehrimizi dikkate aldıkları için son derece mutluyuz devamını bekliyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı Hayri Köse, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş'e günün anısına İrade-i Milliye kitabı takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Garanti Bankası'ndan Sivas Belediyesi'ne Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement