Gap Gençlik Festivali Tanıtım Komitesi Demirkale'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gap Gençlik Festivali Tanıtım Komitesi Demirkale'yi Ziyaret Etti

Gap Gençlik Festivali Tanıtım Komitesi Demirkale\'yi Ziyaret Etti

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Adıyaman Valiliği'nce düzenlenen 10-13 Mayıs tarihleri arası yapılacak olan GAP Gençlik Festivali tanıtım komitesi Besni kaymakamı Gürkan Demirkale'yi makamında ziyaret etti.

14.04.2013 12:27

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Adıyaman Valiliği'nce düzenlenen 10-13 Mayıs tarihleri arası yapılacak olan GAP Gençlik Festivali tanıtım komitesi Besni kaymakamı Gürkan Demirkale'yi makamında ziyaret etti.

GAP İdaresi Başkanı Şeyhmus Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu Tertip Komitesi Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale'yi makamında ziyaret etti. GAP Gençlik Festivali'nin sosyal sorumluluk teması içerisinde işleneceğini belirten Şeyhmus Yılmaz, konuyla ilgili Besni'den de destek beklediklerini belirterek, " Mustafa Ceceli, Manga, Nurettin Rençber, Jilet, Triana Park ve amatör sanatçıların da yer aldığı festivalde Besni gençliğinin ve halkının katılımı da önemli. GAP Gençlik Festivali şu anda Türkiye'nin en büyük gençlik festivali olup, her yıl bir GAP idaresini geziyor. GAP İdaresi ve Adıyaman Valiliği bu sene beraber yapıyorlar.

Yaklaşık 1 bin 500, 2 bin gencin dışarıdan Adıyaman'a, gelerek Festivale katılması bekleniyor. Adıyaman Valiliği diğer ilgili kuruluşların desteğiyle bu festivali burada hayata geçiriyoruz. Önemli ilçelerimiz var ve sadece Adıyaman merkez değil Sayın Kaymakamımızın desteğiyle ilçelerin de bu festivale katılımını bekliyoruz. Bu amaçla Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Beklentimiz Besni halkının da bu festivale katılımıdır" dedi.

Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale ise; "Öncelikle Tanıtım Komitemize teşekkür ediyorum. 10 - 13 Mayıs tarihlerinde Adıyaman Valiliği ve GAP İdaresinin önderliğinde yapılan GAP Gençlik Festivalinin 5 incisi düzenlenecek. Biz Besni ilçesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu nezaket ziyareti için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah güzel, eğlenceli, herkesin birlik ve beraberliğin tadına vardığı çok güzel bir festival olur" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gap Gençlik Festivali Tanıtım Komitesi Demirkale'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement