Futbol Tutkunu Kızlar - Son Dakika
Yerel

Futbol Tutkunu Kızlar

Futbol Tutkunu Kızlar

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Yeşilyurtspor Kulübü Başkanı Nermin Nalbantoğlu, kendisi gibi futbol hayranı olan kızları bir araya toplayarak Yeşilyurtspor Bayan Futbol Takımını kurdu.

29.05.2013 14:40

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Yeşilyurtspor Kulübü Başkanı Nermin Nalbantoğlu, kendisi gibi futbol hayranı olan kızları bir araya toplayarak Yeşilyurtspor Bayan Futbol Takımını kurdu.

Bayan futbolcularıyla ilk kez objektif karşısına geçen Kulüp Başkanı Nermin Nalbantoğlu çok arzu ettiği bir projeyi hayata geçirmeyi başardığı için mutlu olduğunu söyledi. Nalbantoğlu, "Daha göreve geldiğim ilk dakikalarda yönetimdeki arkadaşlarıma bir bayan futbol takımı kurabilmeyi çok arzu ettiğimi dile getirmiş ve onlardan da doğru bir karar olduğu konusunda desteklerini almıştım. Bu konudaki çalışmalarımız yaklaşık 2 aydır sürüyor. İlk günden beri bana gerçek bir rehber olan Suat Güneş hocamın yönlendirmesiyle oluşturduğumuz programla önce okullarımızın müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, ardından onların seçtikleri öğrenciler ve aileleri ile görüşmeler yaptık. Kızlarımızın yetenekleri yanında ne kadar hevesli de olduklarını görmek bizim ne kadar doğru yolda olduğumuza her adımda daha çok inanmamızı sağladı. Öğretmenlerimiz Nurdan Aldemir, Kemal Güleç, Emine Karatağ da bizlere her konuda yardımcı olarak sonrası için de severek destek vereceklerini belirttiler. Kızlarımızın gelişiyle ailemiz biraz daha büyüdü. Tüm sporcularımızla ilk karşılaştığımda söylediğim şeyi onlara da söyledim, biz Yeşilyurt ruhu diye bir çatının altında ne yapacaksak hep birlikte, el ele yapacağız. Beni ve Sema Hocalarını bir anne, bir abla gibi kabul edecekler ve başarılara birlikte yürüyeceğiz. Sadece futbol oynamayacak, bir yaşam tarzı yaratacağız kızlarımızla. Şahsen kendi başkanlığımdan sonra yine bir ilkin içinde yer almaktan hem kendi adıma hem de kulübüm adına çok gururlu ve mutluyum" dedi.

Hocaları Sema Kökdamar ile birlikte pasta kesen kızlar da kendilerine verilen desteğe ve duyulan güvene layık olarak iyi birer futbolcu olarak yetişecekleri sözünü verdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbol Tutkunu Kızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement