Frig Vadisi Maraton Koşusu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Frig Vadisi Maraton Koşusu Yapıldı

Frig Vadisi Maraton Koşusu Yapıldı

Afyonkarahisar’ın İscehisarlı Kaymakamlığı tarafından Frig Vadisi’nin tanıtılması ve farkındalık oluşturmak için Frig Vadisi Maraton koşusu yapıldı.

07.12.2015 18:05

Afyonkarahisar'ın İscehisarlı Kaymakamlığı tarafından Frig Vadisi'nin tanıtılması ve farkındalık oluşturmak için Frig Vadisi Maraton koşusu yapıldı.

Maraton öncesi konuşma yapan Kaymakam, Ali Altınkaynak, maratonu geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek, "İscehisar'ın uluslararası alanda tanıtılması açısından büyük öneme sahip olan bu etkinlikte başta İşadamımız ve Maratoncumuz Yüksel Çakmak olmak üzere emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu organizasyon İscehisar ilçemizde bir ilk olacak ama inşallah son olmayacak ve geleneksel hale gelecek. Önümüzdeki yıllarda bu etkinlik daha büyük katılımlarla, İscehisarlıların sahip çıkmasıyla daha da gelişecek, büyüyecek ve eşsiz güzellikteki saklı Frig Vadisinin tanıtımında da önemli bir rol alacak. Maratona katılan tüm sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

İscehisar İlçesinden başlayan ve Frig Vadisi'nin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulan koşuculara, Seydiler Kırkinlerden başlayarak 25 kilometre süren ve Doğlat Yaylasında sona eren maratonun ardından mangal ikram edildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Frig Vadisi Maraton Koşusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement