Forum Trabzon "Cennet Gülüşlü Çocuklar" Projesine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

Forum Trabzon "Cennet Gülüşlü Çocuklar" Projesine Ev Sahipliği Yaptı

Forum Trabzon "Cennet Gülüşlü Çocuklar" Projesine Ev Sahipliği Yaptı

Forum Trabzon, Trabzon Zihinsel Engelliler Derneği ve Ortahisar Belediyesi öncülüğünde Şamata Oyun Merkezi desteğiyle gerçekleştirilen ‘Cennet Gülüşlü Çocuklar’ projesine ev sahipliği yaptı.

02.04.2015 14:28

Forum Trabzon, Trabzon Zihinsel Engelliler Derneği ve Ortahisar Belediyesi öncülüğünde Şamata Oyun Merkezi desteğiyle gerçekleştirilen 'Cennet Gülüşlü Çocuklar' projesine ev sahipliği yaptı.

2 Nisan"Dünya Otizm Farkındalık Günü" çerçevesinde Ömer Burak Terzi Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri Forum Trabzon'da oyun merkezinde doyasıya eğlendi. Otistik 15 çocuk aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirirken etkinliğe Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu ve Forum Trabzon yöneticileri de eşlik etti.

Otizme dikkat çekilen açıklamada "Eğer çocuğunuz başkalarıyla göz teması kuramıyorsa, gözleri bir yere takılıp kalıyorsa, ismi söylendiğinde bakmıyorsa, parmağıyla istediği şeyi gösteremiyorsa, akranlarının oynadığı oyunlara ilgi gösteremiyorsa, sallanmak, çırpınmak gibi garip hareketleri varsa, dönen nesnelere karşı aşırı ilgi varsa, takıntı davranışları varsa, vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna danışınız" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan proje kapsamında toplamda 150 engelli çocuk gruplar halinde oyun alanında bir araya gelecek ve keyifli bir gün geçirecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Trabzon 'Cennet Gülüşlü Çocuklar' Projesine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement