Foça'da Belediye Kursları Tanıtımına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Foça'da Belediye Kursları Tanıtımına Yoğun İlgi

Foça\'da Belediye Kursları Tanıtımına Yoğun İlgi

Eğitimde birlik beraberlik anlayışını ilke edinen Foça Belediyesinin kurs tanıtım toplantıları vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

15.10.2014 12:10  Güncelleme: 12:27

Eğitimde birlik beraberlik anlayışını ilke edinen Foça Belediyesi'nin kurs tanıtım toplantıları vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Belediyenin kurs öğretmenleri Alaaddin Yiğit, Aşkın Çelik, Ayşe İnceoğlu, Derya Çakırefe, Ergin Kayran, Gülhan Güzen Tutar, Oksana Yenipazar ve Oğuzhan Çakırefe, kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, öğrenciler ve velilerle buluştu.

Yeni dönemdeki kurs etkinliklerinin ve kurs öğretmenlerinin tanıtıldığı toplantıda istek, talep ve öneriler konuşuldu.

Foça Belediyesi kurs öğretmenleri, sosyal belediyecilik anlayışında kültürel-sanatsal faaliyetlerin ve eğitimin önemine değinerek, eğitimin sadece kurs açmak olmadığını, bu kurslarda seviyeli, ilkeli ve disiplinli çalışmaların yapılmasının gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Foça Belediyesi yeni dönemde yeni birimler oluşturdu. Bu yeni eğitim birimi halkın istek ve talepleri doğrusunda "amötör ruh ama profesyonel düşüncelerle" daha disiplinli ve sistemli çalışmaya devam edecek. Başta eğitim ve sanatta olmak üzere herkesi kucaklayan, sadece Foça'da değil ulaşılabilen bir çok beldede kurslar ve eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Amacımız 7'den 70'e her kesime ulaşmak." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça'da Belediye Kursları Tanıtımına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement