Final Okulları'nda Yabancı Dil Gecesi - Son Dakika
Yerel

Final Okulları'nda Yabancı Dil Gecesi

Final Okulları\'nda Yabancı Dil Gecesi

Samsun Final Okulları öğrencileri bu yıl 7.si gerçekleştirilen Geleneksel Yabancı Dil Gecesi’nde performanslarıyla parmak ısırttılar.

23.05.2014 16:46

Samsun Final Okulları öğrencileri bu yıl 7.si gerçekleştirilen Geleneksel Yabancı Dil Gecesi'nde performanslarıyla parmak ısırttılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Samsun Final Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Kaya Köker, amaçlarının yabancı dilleri özgüven içinde kullanan öğrenciler yetiştirmek istediklerini belirterek, "Final International American School System" projesinden bahsetti.

Gecede öğrenciler konuklarına "Uyuyan Güzel, Eurovision Final, Korku Evi, Facebook, Al Yazmalım" İngilizce ve Almanca tiyatrolarının yanında, Rusça, Almanca ve İngilizce şarkılarının da yer aldığı mini konserler verdiler.

Törende duygularını dile getiren Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, Yabancı Dil Gecesi'nde üstün başarı gösteren öğrencileri ve onları hazırlayan yabancı diller zümre öğretmenlerini kutlayarak bu başarılarının Final Okulları'nın yabancı dil alanındaki çalışmalarının güzel bir yansıması olduğunu ifade etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Final Okulları'nda Yabancı Dil Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement