Feyzioğlu'ndan DSP'li Aslan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Feyzioğlu'ndan DSP'li Aslan'a Destek

Feyzioğlu\'ndan DSP\'li Aslan\'a Destek

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema Aksoy da birlikte Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan'a destek ziyaretinde bulundular.

26.03.2014 12:54

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema Aksoy da birlikte Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan'a destek ziyaretinde bulundular.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, destek ziyareti sırasında, "Hüseyin Aslan, benim kadim dostumdur. Kendisiyle birlikte yol arkadaşıyız. Gerek kurumsal gerekse bireysel; Türkiye Barolar Birliği olarak kapsamlı bir işbirliğine hazır olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

FEYZİOĞLU: ASLAN GERÇEK BİR HALKÇIDIR

Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, şunları söyledi: "Hüseyin Aslan kadim dostumdur, gerçek Atatürkçüdür ve halkçıdır. Halkla iç içe, halka dokunan, halktan beslenen, halk için proje yapan, üreten, vizyon sahibi bir yöneticidir. Belediye başkanı olarak da seçildiği ilçeyi baştan aşağıya dönüştürerek markalaştıracak ve artan kentsel değeri Bayraklı halkına hakça paylaştıracak bir vizyonerdir. Sevgili Dostum Aslan, aynı zamanda, Anayasa'nın değiştirilemez ilk 3 maddesine sadakat ile bağlı, laikliğin ve cumhuriyetin temel niteliklerini yüreklice savunan güçlü bir sivil toplum lideridir. Türkiye Barolar Birliği olarak kurumsal anlamda da, bireysel anlamda da Hüseyin Aslan ile kapsamnı bir işbirliğine hazır olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Aslan, Atatürk'ün halkçılık ilkesini, projeleriyle yaşama geçiren üretken bir yöneticidir ve gerçek bir halkçıdır"

"YANILMADIĞIMI BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUM"

Aslan ise, " Sayın Feyzioğlu, bu düşünceleri ile sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Demokrasi ve özgürlük üzerine bugün gerçekleştirmiş olduğumuz söyleşide hak ve hukuk bakış açımın ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha onun ağzından işitme onurunu yaşamış bulunuyorum. Çağdaş ülkenin aydın insanları için verilen mücadelenin yerel ya da genel ayrımı olmadığını savunuyoruz. Yanılmadığımı sevgili dostum Feyzioğlu'nun da onaylaması, değer yargılarımızın ne kadar yerinde olduğunun göstergesidir" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Feyzioğlu'ndan DSP'li Aslan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement