Fethiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu

Fethiye\'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu

Fethiye Belediyesi ve diğer kurumların iş birliğiyle gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Beşkaza Meydanı'nda renkli görüntülere sahne oldu. Ukrayna, Hindistan, Kuzey Osetya, Moldova, Litvanya, Kırgızistan, Bulgaristan gibi farklı ülkelerden gelen öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı. Meydanda dans, halk oyunları ve konserler gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi.

24.04.2023 12:53

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Fethiye'de coşkuyla kutlandı.

Fethiye Belediyesi'nin de aralarında bulunduğu birçok kurum ve kuruluşun iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının adresi, Beşkaza Meydanı oldu. Meydanda şarkılar söylendi, oyunlar oynandı. Çocuk Şenliği, Özgecan Anıtı'ndan Beşkaza Meydanı'na kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başlarken, Beşkaza Meydanı renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin tamamına katılım sağladı.

Ukrayna, Hindistan, Kuzey Osetya, Moldova, Litvanya, Kırgızistan, Bulgaristan'ın aralarında bulunduğu farklı ülkelerden Fethiye'ye gelen öğrencilerin Beşkaza Meydanı'ndaki gösterileri büyük alkış aldı.

Beşkaza Meydanı'nda ayrıca dans, halk oyunları gösterileri ve konserler gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement