Fethiye CHP'de Emrah Doğu Dönemi - Son Dakika
Yerel

Fethiye CHP'de Emrah Doğu Dönemi

Fethiye CHP\'de Emrah Doğu Dönemi

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda üç adayın yarıştığı olağan genel kurulda eski ilçe başkanlarından Emrah Doğu, CHP İlçe Başkanlığına seçildi.

14.04.2012 21:21

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda üç adayın yarıştığı olağan genel kurulda eski ilçe başkanlarından Emrah Doğu, CHP İlçe Başkanlığına seçildi.

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için eski ilçe başkanları Emrah Doğu, Ali Özgür Kullukcu ile Vedat Büyükdöğerli yarıştı. Seçim sonucunda Emrah Doğu, 355 oyun 202'sini alarak CHP İlçe Başkanı seçildi.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan CHP İlçe Başkanlığı olağan genel kuruluna Muğla Milletvekilleri Prof.Dr Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan İl Başkanı Murat Ülkü, eski milletvekilleri, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla İlçe'lerinin CHP'li Başkanları ile delegeler ve partililer katıldılar. Kongreyi bir süre MHP'li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve sivil toplum kuruluşları ile bazı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları da kısa süreli olarak izlediler. CHP Fethiye İlçe Başkanı Yılmaz Özkan'ın faaliyet raporunu okuyup kabul edilmesinin ardından parti içinde birlik beraberlik çağrısında bulundu. Milletvekilleri ve partililer konuşmalarında AKP iktidarına ağır eleştirilerde bulunurlarken adayların konuşmaları da alkışlar arasında gerçekleşti. 355 oyun kullanıldığı ilçe başkanlığı seçiminde Emrah Doğu 202 oy ile ilçe başkanı seçilirken Ali Özgür Kullukcu 124 Vedat Döğerli 27 oy aldılar. 2 oy ise geçersiz çıktı.

Oy verme işleminin ardından CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu, diğer adaylarla birlik beraberlik görüntüsü ortaya koydu. Doğu, teşekkür konuşmasında "kol kırılır yen içinde kalır partimizi Fethiye'de belediye başkanlığını kazanmak için hep birlikte mücadele vereceğiz" şeklinde konuştu.

Emrah Doğu'nun listesinde yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri şöyle; Güniz Aksu, Şayan Aybek, Pınar Döğerli Başerkafaoğlu, Cemil Daydır, Hüseyin Dede, Mehmet Demir, Mert Demir, Ali Karaisaoğlu, Nalan Nurhat, Hüseyin Öğütçü, Cihangir Özdemir, Niyazi Sungur, Hasan Şahin, Işık Taban, Aydın Tilkici, Rabia Uçar. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye CHP'de Emrah Doğu Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement