Ferizli'de Özel Eğitim Sınıfı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ferizli'de Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

Ferizli\'de Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

Ferizli ilçesinde özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için Rüveyde Güneş İlkokulu’nda tüm donanımı hayırsever işadamı Muzaffer Güneş tarafından yaptırılan özel eğitim sınıfı açıldı.

26.02.2014 10:54

Ferizli ilçesinde özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için Rüveyde Güneş İlkokulu'nda tüm donanımı hayırsever işadamı Muzaffer Güneş tarafından yaptırılan özel eğitim sınıfı açıldı.

Özel Eğitim Sınıfının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene; Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Ünal, Şube Müdürü Zafer Kotan, Hayırsever İşadamı Muzaffer Güneş, özel eğitim sınıfının açıldığı Rüveyde Güneş okul müdürü Asım Tok, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Düzenlenen törende, özel eğitim sınıfının yaptırılmasına katkı sağlayan işadamı Muzaffer Güneş'e, ilçe kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan tarafından şükran plaketi verildi. Kaymakam Erdoğan, eğitim öğretime sürekli katkıda bulunan hayırsever işadamına teşekkür ederken, ilçe halkından olan işadamı Muzaffer Güneş ise imkanları ölçüsünde toplumun yararına hayır işlerinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Ünal da törende bir konuşma yaparak, hedeflerinin ilçedeki tüm öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve eğitim başarısını arttırmak olduğunu ifade ederek, bu uygulamaların tüm okullara yaygınlaştırılması için çaba göstereceklerini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ferizli'de Özel Eğitim Sınıfı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement