Fenerbahçeliler Derneği'nin Yeni Başkanı Kumral Oldu - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçeliler Derneği'nin Yeni Başkanı Kumral Oldu

Fenerbahçeliler Derneği\'nin Yeni Başkanı Kumral Oldu

Fenerbahçeliler Derneği Manisa Şubesi'nin olağan genel kurulu, dernek lokalinde yapıldı.

01.02.2012 16:54

Fenerbahçeliler Derneği Manisa Şubesi'nin olağan genel kurulu, dernek lokalinde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Halil Kumral görevi Malik Biber'den devraldı.

İlk toplantıda çoğunluk sağlayamayan derneğin yapılan ikinci genel kuruluna kalabalık bir üye katılımı ile gerçekleştirildi. Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aydın Coşkun'un başkanlığında İzmir Fenerbahçeliler Derneği eski başkanı Aykut Oktar ve M.Ali İşler 'in divanı oluşturduğu genel kurulda derneğe emeği geçen eski yönetici ve üyelere plaket verildi. Dernek kurucularından ve uzun yıllar derneğe başkanlık yapmış Ahmet Kurşun adına kızı Nihan Kurşun plaketi yeni başkan Halil Kumral'dan aldı. Hayati Dulman, Hüseyin Şengül, Zafer Ünal, Malik Biber diğer plaket alan isimler oldular. Genel kurul toplantısında konuşan yeni başkan Halil Kumral, Manisa'da Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirterek, "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacak" dedi.

Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Halil Kumral'ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Yahya Şendil, Şans Emekli, Aykut Ece, Tarık Esen, Volkan Özgür, Hüseyin Kanhan, İlker Kılınçlar ve Savaşan Kurşun. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fenerbahçeliler Derneği'nin Yeni Başkanı Kumral Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement