Merzifon'da 46 Öğretmene Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Merzifon'da 46 Öğretmene Tablet Dağıtıldı

Merzifon\'da 46 Öğretmene Tablet Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan FATİH Projesi kapsamında Amasya'nın Merzifon ilçesinde, 46 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

17.02.2014 18:01  Güncelleme: 10:31

İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa katılan Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, eğitimde teknolojinin kullanılması konusunda tablet bilgisayarların önemli bir adım olduğunu söyledi.

İmam Hatip Lisesi'nden başlamak üzere ülke genelinde olduğu gibi Merzifon'da da tüm öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayarların ulaştırılacağını söyleyen Kaymakam Geyim, şunları kaydetti:

"Fatih Projesi son derece önemli. Proje kapsamında bugün İmam Hatip Lisesi'nde başlatılan tablet dağıtımı, akabinde tüm öğretmen ve öğrencilerimize yapılacaktır. Teknoloji, insan kaynağı ve sermayeyle  birlikte dünyadaki en önemli faktörlerden birisidir. Dağıtılan tabletlerin eğitim ve bilgi yönünde hayırlar getirmesini diliyorum."

Programa, Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli, İmam Hatip Lisesi müdürü ve öğretmeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merzifon'da 46 Öğretmene Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement