Fakıbaba Sanatçılardan Özür Diledi - Son Dakika
Yerel

Fakıbaba Sanatçılardan Özür Diledi

Fakıbaba Sanatçılardan Özür Diledi

Kentin tek sergi salonunun kapatılıp yerine toplu konut satış bürosu yapılmasına tepki gösteren sanatçılara Fakıbaba'dan "özür" geldi

27.02.2014 11:21

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaklaşık iki ay önce belediye binası altında bulunan sergi salonunu pazarlamaya çalıştıkları Maşuk Toplu Konut Satış Bürosu yaptı. Kentteki tek sergi salonunun kapatılmasına öfkelenen sanatçıların twitter hesabı üzerinden ulaşarak tepki gösterdiği Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, geçen 3 şubatı kastederek tekrar sergi salonu olarak açılacağı sözünü verdi. Ancak aradan geçen 20 günü aşkın süreye rağmen açılmayınca sanatçılar Gazete İpekyol'a konuşarak, salonlarının açılmaması halinde protesto amacıyla belediye önünde sergi eylemi yapacaklarını belirtti.

FAKIBABA: ÖZÜR DİLİYORUM
Bu haberin yayınlanmasının ertesi gününde Fotoğraf Sanatçısı Şahin Avcı, twitter hesabını yakından takip ettiği Fakıbaba'nın bir tweetini kendi kullanıcılarına duyurdu. Avcı, "Belediye sergi salonu ile ilgili açıklamalarımız ses getirmiş olacak ki sn başkan 20 gündür girmediği tweet'ra girip salon ile ilgili açıklama yapmış." diyerek Fakıbaba'nın attığı tweeti yayımladı. Fakıbaba, attığı tweette, "Bir süredir kapalı olan sergi salonumuz 3 Mart Pazartesi günü açılacaktır. Mecburi bir durumdan kaynaklanan bu gecikme için özür diliyorum." dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Fakıbaba Sanatçılardan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement