Eyüp'te Ramazan'a Özel Geziler Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Eyüp'te Ramazan'a Özel Geziler Başlıyor

Eyüp\'te Ramazan\'a Özel Geziler Başlıyor

Eyüp Belediyesi, Ramazan ayında özel geziler düzenliyor.

23.06.2015 14:55

Eyüp Belediyesi, Ramazan ayında özel geziler düzenliyor. Eyüplüler gezi kapsamında Fatih Camisi, Süleymaniye Camisi ve Hırka-i Şerif ile Yuşa Tepesi ve Telli Baba'yı ziyaret edecek.

Eyüp Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla tarihi yarımada ile Yuşa tepesi ve Telli Baba ziyaretlerinden oluşan iki gezi hazırladı. Kültür gezilerine katılan vatandaşların istek ve önerileri doğrultusunda Fatih Camisi, Süleymaniye Camisi ve Hırka-i Şerif ile Yuşa tepesi ve Telli Babayı da ekleyen Eyüp Belediyesi, Eyüplü vatandaşların Ramazan'ın manevi iklimini her yönüyle yaşamaları için her türlü çalışmayı gerçekleştiriyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, her gün iki otobüsle yapılacak gezilerle vatandaşlara farklı manevi duygular yaşatmak istediklerini belirterek "Yapacağımız bu geziyle mübarek mekanları Eyüplülerle buluşturacağız. Eyüp Sultan'dan iki grup halinde hem tarihi yarımadaya hem de Yuşa hazretleri ve Telli Baba'ya gideceğiz. Bu anlamlı geziye tüm vatandaşları bekliyoruz. Bir an önce kayıtlarını Beyaz Masa'ya yaptırsın ve bu manevi yolculuk fırsatını kaçırmasınlar" diye konuştu.

Eyüp Belediyesi önünde başlayacak gezilerde, İstanbul'un kalbi ve manevi atmosferin en yoğun yaşandığı yerler olan Fatih Camisi, Süleymaniye Camisi, Hırka-i Şerif ile Yuşa tepesi ve Telli Baba ziyaretleri gerçekleştirilecek. Her gün iki grup halinde yapılacak geziler Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyüp'te Ramazan'a Özel Geziler Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement