Eyüp Ayar'dan Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eyüp Ayar'dan Başkan Toltar'a Ziyaret

Eyüp Ayar\'dan Başkan Toltar\'a Ziyaret

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

08.04.2014 16:40

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, Dilovası Belediye Başkanı seçilen Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ayar ziyaretinde AK Parti'nin kuruluşundan bu yana AK Parti içerisinde yer alan Toltar'ın Dilovası Belediye Başkanı seçilmesinden mutluluk duyduğunu dile getirerek, Dilovası'na hayırlı olmasını diledi. Ziyarette AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'a hazır bulundu.

Ayar'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Siyasi bilgi ve birikiminden her zaman faydalanacağımız Eyüp abimiz Dilovası'nda her zaman sevilen ve sayılan bir büyüğümüzdür. Dilovası'na yapılacak olan hizmetlere katkısı olacağına inanıyor ve Dilovası'nın gelişmesinde bize destek olacağına inandığımız Eyüp abimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyüp Ayar'dan Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement