Evlenmeden Önce Bu Fuara Gelin - Son Dakika
Yerel

Evlenmeden Önce Bu Fuara Gelin

Evlenmeden Önce Bu Fuara Gelin

BURFAŞ tarafından 1-3 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan evlilik şenliği kapılarını ziyaretçilerine açtı.

01.03.2013 13:53

BURFAŞ tarafından 1-3 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan evlilik şenliği kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şenlik, evlilik hazırlığı yapan gençler ve aileleri için önemli bir kılavuz niteliği taşıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, düğün sezonu öncesi evlenecek çiftlere yol gösterici özellik taşıyacak olan önemli bir organizasyonu kapılarını açtı. BURFAŞ tarafından organize edilen Evlilik Şenliği, 1-2-3 Mart tarihlerinde 10.00 - 22.00 saatleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) fuaye alanında ziyaretçilerini karşılayacak. Şenlik, evlenme hazırlığı yapanların istediklerini daha kolay bir şekilde bulmasında yardımcı olabilecek. Şenlik sayesinde 41 firma gerek ürünlerini, gerekse hizmetlerini Bursalıların beğenisine sunabilme imkanı yakaladı.

Evlilik hazırlığında olan herkesi kapsaması hedeflenen şenlik, çiftlerin ihtiyaç duyacağı gelinlik ve damatlıktan abiye elbiselere, davetiyeden nikah şekerine, güzellik salonlarından organizasyon şirketlerine, takıdan pastaya, davet mekanlarından turizm acentelerine, fotoğraf hizmetinden dans kurslarına kadar tüm hizmetlerin farklı alternatiflerini bir araya getirdi. Ayrıca 3 gün boyunca sürecek pek çok etkinlikle de renklenecek olan organizasyon tam anlamıyla bir şenlik havasında gerçekleşecek.

Şenliğin açılış töreninde konuşan.Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Övünç, organizasyonun evlilik hazırlığına başlayan birçok çifte yardımcı olacağını dile getirdi. Şenlik programı hakkında bilgiler veren BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı da bugün 17.30'da "aşk doktoru" olarak tanınan ünlü yazar Mehmet Coşkundeniz'in, evlilik hazırlığı yapan çiftlerle "evlilikte mutluluğun yolları" üzerine bir söyleşi yapacağını söyledi. Çaltılı, şenliğin ikinci günü ise katılımcı firmaların aktivitelerinin yanında saat 18.30'da "ömür boyu aşk" isimli eseri ve radyo programıyla tanınan yazar Cemil Tokpınar'ın "ömür boyu aşk" konulu söyleşi programı olacağını anlattı. Çaltılı, 3 Mart Pazar günü ise aralarında Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Başak Emre, Sevil Uyar gibi ünlü isimlerin de bulunduğu pek çok mankenin yer alacağı defile şenliğe ayrı bir renk katacağını vurguladı.

Çaltılı, şenliğe 30 binin üzerinde katılım beklediklerini de sözlerine ekledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara ise, evlilik müessesinin önemli bir kurum olduğunu belirterek, şenliğin yeni evlenecek çiftlere yol göstereceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, şenliğin açılış kurdelesini kesti. Artından protokol, şenlikte stantları gezerek, stant açan işletmecilerle sohbet etti.

(YS)

01.03.2013 13: 30: 09

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evlenmeden Önce Bu Fuara Gelin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement