Etos'tan Vali Yardımcısı Günay'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Etos'tan Vali Yardımcısı Günay'a Veda Yemeği

Etos\'tan Vali Yardımcısı Günay\'a Veda Yemeği

Aydın’a tayini çıkan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’a Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) tarafından veda yemeği verildi.

12.12.2016 15:13

Aydın'a tayini çıkan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'a Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) tarafından veda yemeği verildi.

Bazı sivil toplum örgütlerinin de katıldığı davette konuşan ETOS Başkanı Nihal Bağcı, sivil toplum kuruluşlarına, sanatçıya ve kültürel etkinliklere verdiği desteklerden dolayı Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'a teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Günay da, Eskişehir ve insanın çok özel olduğunu, bu şehirde görev yapmaktan mutlu olduğunu, gönlünün burada olduğunu söyledi.

Davete İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Bülent Erkul, Tema Vakfı, Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği Eskişehir Şubesi, Engelsiz Yaşam Platformu, Eskişehir Şairler Derneği, Eskişehir Şair Yazar Ozanlar Derneği, Emirdağlılar Vakfı ve Battalgazi Vakıflarının başkan ve temsilcileri katıldı.

Yemekte Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'a ETOS Tarafından bırakılan izlerin anısına bir plaket takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etos'tan Vali Yardımcısı Günay'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement