Esop Başkanı'nın Kumru Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Esop Başkanı'nın Kumru Ziyareti

Esop Başkanı\'nın Kumru Ziyareti

İstanbul Esenler'de bulunan 14 Ordulu derneğin birleşiminden oluşan Esenler Ordulular Platformu(ESOP) Başkanı Abdullah Beyrek, memleketi Ordu'nun Kumru ilçesinde daire amirlerini ziyaret etti.

28.07.2012 14:33

İstanbul Esenler'de bulunan 14 Ordulu derneğin birleşiminden oluşan Esenler Ordulular Platformu(ESOP) Başkanı Abdullah Beyrek, memleketi Ordu'nun Kumru ilçesinde daire amirlerini ziyaret etti.

ESOP Başkanı Abdullah Beyrek, tatil amacıyla geldiği memleketi Kumru ilçesinde hem tanışma hem de platform çalışmaları hakkında bilgi vermek için ziyaretler gerçekleştirdi. İlk önce Kaymakam Ahmet Özkan'la görüşen Beyrek, daha sonra Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Sağındık, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ütü'yle görüştü.

Abdullah Beyrek ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "14 Ordulu derneğimizden oluşan platformumuz adına ilçemizde bulunan daire amirlerimizi hem tanışma hem de platform çalışmalarımız hakkında bilgilendirme açısından ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tatil amaçlı geldiğimiz ilçemizde fırsat buldukça ilimiz ve ilçemiz dahilinde gerçekleşen çeşitli programlara platformumuz adına katılıyoruz hem de ilçemizdeki vazife yapan kurum amirlerimizle elimizden gelen desteği vermek adına onlarla görüştük. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz bir davetimizde ise daha kapsamlı olarak bir tanışma faslı gerçekleştireceğiz. Platformumuz İstanbul Esenler'de bulunan 14 dernek oluşumundan meydana gelmesi sebebiyle büyük bir kitleyi bünyesinde barındırıyor. Ordu ilimizin büyükşehir olması için derneklerimiz arasında ciddi çalışmalarımız var. Vatandaşlarımızı bu konuda uyarıyor ve nüfus kayıtlarını memleketlerine almaları konusunda ikna ederek bu büyük çalışmaya katkı vermeye çalışıyoruz" dedi.

ESOP Başkanı Abdullah Beyrek, Kumru Haberci Gazetesi ve Karadeniz Görme Engelliler Derneği'ni de ziyaret ederek birer plaket sundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esop Başkanı'nın Kumru Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement