Eskişehir Tabip Odası'ndan İşçi Ölümlerine Protesto - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Tabip Odası'ndan İşçi Ölümlerine Protesto

Eskişehir Tabip Odası\'ndan İşçi Ölümlerine Protesto

Eskişehir Tabip Odası üyeleri, 2 gün evvel iş kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Saraçoğlu için eylem yaptı.25 Şubat'ta Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.'de (TÜLOMSAŞ) iş kazası sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Saraçoğlu (53) için çalıştığı...

27.02.2013 17:28

Eskişehir Tabip Odası üyeleri, 2 gün evvel iş kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Saraçoğlu için eylem yaptı.

25 Şubat'ta Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.'de (TÜLOMSAŞ) iş kazası sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Saraçoğlu (53) için çalıştığı fabrika önünde Eskişehir Tabip Odası üyeleri eylem yaptı. Eskişehir Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Nazım Yılmaz, TÜLOMSAŞ'ta işyeri hekimliği ile ilgili gelişmeleri kamuoyunda paylaştıklarını ifade ederek, "TÜLOMSAŞ yönetiminin işyeri hekimliği ve işçi sağlığı hizmetlerine yönelik tutumunun doğru ve bilimsel olmadığını ifade ediyorduk. Sonuçta bir ay geçmeden ölüm kapıyı çaldı. 30 yıldır TÜLOMSAŞ'ta çalışan Hüseyin Saraçoğlu bir iş cinayetine kurban gitti" dedi.

Ortada bir işçi ölümü, bir iş cinayeti var olduğunu belirten Yılmaz, "Buradan TÜLOMSAŞ yönetimine soruyoruz. Bu ölümde hiç ihmaliniz olduğunu düşünmüyor musunuz? Hala biz doğru olanları yapıyoruz diyor musunuz? İstifa edip kusurlarınızı toplumla paylaşmayı düşünüyor musunuz?" şeklinde konuştu.

Soganlar atan grup daha sonra dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Tabip Odası'ndan İşçi Ölümlerine Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement