Eskişehir'de 'Sağlıkta Farkındalık Seminerleri' Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de 'Sağlıkta Farkındalık Seminerleri' Başlıyor

Eskişehir\'de \'Sağlıkta Farkındalık Seminerleri\' Başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi iş birliğiyle düzenlenecek ‘Sağlıkta Farkındalık Seminerleri’, 4 Ocak’ta Turgut Özakman Sahnesi’nde başlıyor.

02.01.2023 15:50  Güncelleme: 15:54

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi iş birliğiyle düzenlenecek 'Sağlıkta Farkındalık Seminerleri', 4 Ocak'ta Turgut Özakman Sahnesi'nde başlıyor.

EBB'nin yurttaşlara yönelik farkındalık çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Acıbadem Eskişehir Hastanesi iş birliğiyle düzenlenecek olan 'Sağlıkta Farkındalık Seminerleri' 4 Ocak Çarşamba gününden itibaren yurttaşlarla buluşacak. '1-31 Ocak Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı' çerçevesinde düzenlenecek ilk seminer, Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sahnesi'nde yapılacak. Acıbadem Eskişehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Meliha Kovancı Bayraktaroğlu'nun bilgilendirme yapacağı seminer, saat 14.30'da başlayacak. Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek seminerde yurttaşlar, merak ettikleri birçok soruya da yanıt bulma şansı yakalayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Sağlıkta Farkındalık Seminerleri' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement