Eskişehir'de Kar Yağışı Beklentisi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Kar Yağışı Beklentisi

Eskişehir\'de Kar Yağışı Beklentisi

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Mühendisi Salih Okan Aydın, Eskişehir’de salı günü yüksek kesimlerde hafif miktar kar yağışı beklentilerinin olduğunu söyledi.

31.10.2016 16:35

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Meteoroloji Mühendisi Salih Okan Aydın, Eskişehir'de salı günü yüksek kesimlerde hafif miktar kar yağışı beklentilerinin olduğunu söyledi.

Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın, sıcaklıkların 3 boyunca düşük olacağını belirtti. Yüksek kesimlerde hafif bir miktar kar yağışı meydana gelebileceğini aktaran Aydın, "Yer yer etkili zirai don hadisesi beklentimiz var. Onun dışında salı günü hafif bir yağmur yağışı bekliyoruz. Bu yağış çok etkili olmamakla beraber, kısa süreli olacak. Salı günü il genelinin Kuzey yüksek ve iç kesimlerinde hafif bir şekilde kar yağışı beklentimiz de var, sıcaklıklar mevsim normallerini altına inerek 7 dereceye kadar düşecek" dedi.

Gece sıcaklıklarına dikkat

Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın bölgeyi etkisi altına alacağını aktaran Aydın, "Bölge genelinde perşembe gününe kadar soğuk hava etkili olacak. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri gece sıcaklıları sıfırın altında 7 derecelere kadar düşeceği için çiftçilerimizi ve vatandaşlarımı bu konuda uyarıyoruz" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji Mühendisi Salih Okan Aydın, sıcaklıkların çarşamba gününden itibaren sıcaklıkların yükseleceğini ve mevsim normallerinin üstünde olacağını da sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Kar Yağışı Beklentisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement