Eski Suluova Belediye Başkanı Otçu Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Eski Suluova Belediye Başkanı Otçu Toprağa Verildi

Eski Suluova Belediye Başkanı Otçu Toprağa Verildi

Ankara'da hayatını kaybeden 73 yaşındaki eski Suluova Belediye Başkanı Halit Osman Otçu, Suluova'da toprağa verildi.

22.05.2014 17:18

Ankara'da hayatını kaybeden 73 yaşındaki eski Suluova Belediye Başkanı Halit Osman Otçu, Suluova'da toprağa verildi.

Hacı Hayta Mahallesi'ndeki evinde helallik alınmasının ardından Otçu'nun cenazesi Hacı Nebi Camisi'ne getirildi.

Öğle namazının ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'un kıldırdığı cenaze namazı sonrası Otçu, Belediye Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Otçu'nun yakınları ile Belediye Başkanı Fatih Üçok, eski AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle,  eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Mahmut Demir ve vatandaşlar katıldı.

Gülle, Otçu'nun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Suluova heyecanı olan, Suluova'mıza geçmişten itibaren büyük hizmetleri ve desteği olan, gelişen Suluova'nın işleri için heyecan duyan ve katkıda bulunan değerli bir insandı, Allah gani gani rahmet etsin, evlatlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Otçu'nun baba dostu olduğunu ve ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok da oğulları Ahmet ve Adnan Otçu'ya başsağlığı dileyerek, "Hepimizin büyüğü olan ve herkes tarafından sevilip sayılan değerli bir büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Büyük üzüntü duydum ölümünden. Allah mekanını cennet etsin, kederli ailesine sabırlar, ilçemiz halkına da başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Anavatan Partisi'nden 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı görevinde bulunan, evli ve 4 çocuk babası Otçu, son yolculuğuna sevenlerinin göz yaşları arasında uğurlandı.

Cenazeye, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı ile Avni Erdemir taziye dilekleri ile birlikte siyah çelenk gönderdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Suluova Belediye Başkanı Otçu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet Fatih KARADAĞ: 1984-1989 yılları arasında suluova Belediye başkanlığı görevini yapmış suluovamızı suluova yapmış çok değerli bir büyüğümüzü kaybenin derin bir acısını yaşıyoruz.Hacı Halit Osman OTCU belediye başkanlığı döneminde 100 lerce gariban insanları işe amış.100 lerce vatandaşımızın ev yapmasında yardımcı olmuş.sivil hyatında ise hayır severliği ile yine gönüllerde taht kurmuş adam gibi adamdı.kendisine Cenabı ALLAH'tan rahmet diliyor. ALLAH mekanını cennet etsin.Başta kederli ailesine Allah sabırlar versin.ilçemiz halkına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement