Eski Milletvekili Cumur'un Cenazesi Defnedildi - Son Dakika
Yerel

Eski Milletvekili Cumur'un Cenazesi Defnedildi

Eski Milletvekili Cumur\'un Cenazesi Defnedildi

Samsun'un Havza ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un cenazesi defnedildi.

14.05.2012 18:40

Samsun'un Havza ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un cenazesi defnedildi.

Cumur'un cenazesi, Akçaabat'taki törenin ardından Düzköy ilçesine bağlı Çalköy beldesine götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine Cumur'un eşi Halise Cumur, çocukları ve yakınları ile AK Parti Trabzon milletvekilleri Faruk Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve çok sayıda kişi katıldı.

Cumur'un cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Ankara'dan Trabzon yönüne giden Coşkun Kara yönetimindeki 06 TS 444 plakalı cip, dün Havza ilçesi Toptepe mevkisinde bariyerlere çarptıktan sonra şarampole yuvarlaşmıştı.

Kazada, cipte bulunanlardan, Mustafa Cumur olay yerinde hayatını kaybetmiş, Coşkun Kara ile Fazlı ve Nuri Yüksel yaralanmıştı.

AK Parti'de 22. ve 23. dönem milletvekilliği görevinde bulunan Mustafa Cumur, 1964 yılında Rize'nin Kalkandere ilçesinde doğdu. Lise mezunu olan Cumur, kuyumculuk başta olmak üzere serbest ticaretle uğraştı. Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Cumur, evli ve 5 çocuk babasıydı.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Milletvekili Cumur'un Cenazesi Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement