Eşini İkna Edemeyeyen Adam 13 Yaşındaki Kayınbiraderini Kaçırıp Öldürdü - Son Dakika
Yerel

Eşini İkna Edemeyeyen Adam 13 Yaşındaki Kayınbiraderini Kaçırıp Öldürdü

Eşini İkna Edemeyeyen Adam 13 Yaşındaki Kayınbiraderini Kaçırıp Öldürdü

Sivas'ta eşinin evi terketmesine kızan eniştesi 23 yaşındaki M.A.G tarafından okul önünden kaçırılan 13 yaşındaki A.K arazide öldürülmüş olarak bulundu.

31.03.2011 13:03

Sivas'ta eşinin evi terketmesine kızan eniştesi 23 yaşındaki M.A.G tarafından okul önünden kaçırılan 13 yaşındaki A.K öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili enişte M.A.G. ve yardım ettiği öğrenilen M.K. isimli bir çoban gözaltına alındı.

Kent merkezinde yaşayan ve işsiz olan M.A.G., eşi A.G. ile sorunlar yaşamaya başladı. Şiddetli geçimsizlik nedeni ile A.G.evi terkederek ailesinin yanına döndü. Boşanmak isteyen eşini geri döndürmek için uğraşan ancak başarılı olamayan M.A.G. 28 Mart'ta Abdulvahabi Gazi Mahallesi'ndeki Abdulvahabigazi İlköğretim Okulu 7/A sınıfında okuyan kıyınbiraderi A.K. tenefüse çıktığı sırada okul önünden alarak kaçırdı. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine ailesi polise başvurarak yardım istedi. Polisin yaptığı araştırmada şüpheler eniştesi M.A.G. üzerinde yoğunlaştı. M.A.G.'ün ailesinin merkeze 45 kilometre mesafede bulunan Gümüşdere beldesinde yaşadığı bilgisi üzerine aramalar burada yoğunlaştırıldı. Arandığını haber alan M.A.G. 'ün beraberinde götürdüğü ve 2 gün boyunca belde yakınlarındaki bir ahırda tuttuğu kayınbiraderini, çobanlık yapan arkadaşı 28 yaşındaki M.K. ile birlikte 5 kilometre mesafedeki araziye götürdüğü, önce dereye sokarak suda boğduğu, ardından başını taşla ezerek öldürdükten sonra cesedi araziye bıraktığı belirlendi. Uzun süre jandarma ve polis ekipleri tarafından arazide aranan M.A.G. bulunamadı. Beldeye pusu atan polis ekipleri şüphelinin evine geldiğini belirleyince baskın düzenledi. Yapılan operasyonda M.A.G. ve M.K. gözaltına aldı. Yapılan sorguda suçunu itiraf eden M.A.G., kayınbiraderini öldürdüğü bölgeyi gösterdi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada gece saatlerinde cesedin yeri belirlendi. Olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri ayrı ayrı inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Zanlının bazı yakınlarının da gözaltına alındığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Sivas Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. M.A.G.'ün Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Eşini İkna Edemeyeyen Adam 13 Yaşındaki Kayınbiraderini Kaçırıp Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement