Esbaş'ın Sosyal Aktiviteleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Esbaş'ın Sosyal Aktiviteleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Esbaş\'ın Sosyal Aktiviteleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Paydaşlarının memnuniyetini her dönemde önemseyen ve organizasyonlarını da bu yönde geliştirmeye devam eden ESBAŞ, farklı etkinlikler düzenleyerek sosyal aktivitelerine hız kesmeden devam ediyor.

21.03.2014 13:34

Paydaşlarının memnuniyetini her dönemde önemseyen ve organizasyonlarını da bu yönde geliştirmeye devam eden ESBAŞ, farklı etkinlikler düzenleyerek sosyal aktivitelerine hız kesmeden devam ediyor.

ESBAŞ, Ege Serbest Bölgesinde bulunan değerli paydaşlarının yöneticileri için 18 Mart Salı günü Swiss Otel'de bir akşam yemeği organize etti. Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen akşam yemeğine, Gaziemir Kaymakamı Sn. Şerafettin Tuğ, İzmir Gümrük Bölge Müdürü Sn. Kaptan Kılıç, Ege Serbest Bölgesinde bulunan tüm paydaşların yöneticileri ile ESBAŞ Lider Takımı katıldı. ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler'in ESBAŞ ve Ege Serbest Bölgesi ile ilgili gelişmeleri paylaştığı geceye ilgi büyüktü. Güler, ESBAŞ'ın tüm birimlerinin aktiviteleri ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirerek, gelecek dönemde yapılacak iyileştirmeler, düzenlenecek organizasyonlar ve hizmetlerle ilgili detaylı bilgi aktardı. Aile kavramının hayattaki önemine dikkat çeken Faruk Güler "Biz de Ege Serbest Bölgesinde büyük bir aileyiz ve bu ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Burada bulunmamıza ve faaliyetlerimizi devam ettirmemize neden olan bu büyük ailenin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.

Bilgilendirmelerin ardından sahne alan Aegean Band Müzik Grubu eşliğinde katılımcılara güzel bir müzik ziyafeti sunuldu. Gece ESBAŞ Sosyal Kulüplerinin bir üyesi olan Ritim Kulübünün performansı ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esbaş'ın Sosyal Aktiviteleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement