Es Ağrılılar, Başkan Ataç ve Eskişehir Milletvekili Adayı Metin Tomsuk'u Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Es Ağrılılar, Başkan Ataç ve Eskişehir Milletvekili Adayı Metin Tomsuk'u Ağırladı

Es Ağrılılar, Başkan Ataç ve Eskişehir Milletvekili Adayı Metin Tomsuk\'u Ağırladı

Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili adayı Metin Tomsuk’u ağırladı.

24.10.2015 12:40

Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili adayı Metin Tomsuk'u ağırladı.

Gaffar Okan Caddesi üzerinde bulunan dernek binasına ziyaretini gerçekleştiren Eskişehir Milletvekili adayı Metin Tomsuk ve Başkan Ahmet Ataç, burada Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca ile görüştükten sonra dernek üyeleri ile selamlaştı. Dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Tomsuk ve Ataç, burada dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataç, ev sahipliğinden ve ilgiden dolayı dernektekilere teşekkür etti.

Derneklerine yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca ise, Tomsuk ve Ataç'a teşekkür etti. Karaca, "Sayın milletvekili adayımız ve belediye başkanımız derneğimizi ziyaret etti. Çok memnun olduk gerçekten. Biz tüm partilere dernek olarak eşit mesafedeyiz. Bütün partiler bizim için aynıdır. Ahmet Ataç'ta çok değerli bir belediye başkanımız. Derneğimizi ziyaretinden dolayı da kendisine ve milletvekilimize çok teşekkür ederiz. Genelde bizim derneğimiz bu tür ziyaretlere ilgi gösteriyor. Derneğimizi dolduruyorlar. Ama Ataç'a biraz daha sempati var, kendisini çok seviyorlar. Daha önce de derneğimize ziyaretler olmuştu. Bizler de Es Ağrılılar Derneği olarak ülkenin birliği ve beraberliği için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Metin Tomsuk ve Ahmet Ataç, dernekte bir süre daha üyelerle fikir alışverişinde bulunduktan sonra oradan ayrıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Es Ağrılılar, Başkan Ataç ve Eskişehir Milletvekili Adayı Metin Tomsuk'u Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement