Erü Mühendislik Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Erü Mühendislik Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Erü Mühendislik Fakültesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi'nden mezun olan 800 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı.

20.06.2013 15:31

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi'nden mezun olan 800 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, ERÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yetim, ERÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alçı, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, öğretim görevlileri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, saygı duruşundan bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

ERÜ Mühendislik Fakültesi'nin 12 bölümünde öğrenim gören 800 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı. Mezun olan öğrencilerin aileleri de, çocuklarının mezun olmasından mutlu oldu.

Törende bir konuşma yapan ERÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alçı, "Erciyes Üniversitesi'nin kuruluşunda nüvesini oluşturan 5 fakülteden birisi olan mühendislik fakültesi aradan geçen yaklaşık 35 yıldan sonra sanki başlı başına bir teknik üniversite görüntüsü kazanmıştır. Fakültemizde yaklaşık 145 öğretim üyesi ve 100 kadar öğretim elemanı bulunmaktadır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından meslek yemini eden öğrenciler, diplomalarını aldı ve keplerini havaya atarak mezun olmanın tadını çıkardı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erü Mühendislik Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement