Erol Korkmaz; "Belediye Projelerine Hibe Almaya Devam Ediyoruz" - Son Dakika
Yerel

Erol Korkmaz; "Belediye Projelerine Hibe Almaya Devam Ediyoruz"

Erol Korkmaz; "Belediye Projelerine Hibe Almaya Devam Ediyoruz"

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Uşak’ta yapmayı planladıkları mahalle konaklarından birisi için Zafer Kalkınma Ajansı’ndan yüzde 54 hibe desteği kazandıklarını belirtti.

17.08.2015 10:41

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Uşak'ta yapmayı planladıkları mahalle konaklarından birisi için Zafer Kalkınma Ajansı'ndan yüzde 54 hibe desteği kazandıklarını belirtti.

Uşak Belediyesi 19 mahallede yapılması planlanan mahalle konakları için bir adım daha attı. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile protokol imzalandı. Kütahya ZEKA binasında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı ve Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Alim Özcan katıldı. Protokolle yapılması planlanan bir mahalle konağı ZEKA ve Uşak Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek. Toplam 1 milyon 623 bin TL bedeli olan projenin yüzde 54'lük oranını ZEKA karşılayacak.

Uşak'ta Belediye projelerinde hassas bir çalışma sürdürdüklerine dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, "Projelerimizde hibe desteği sağlamak konusunda başarılı işler çıkarıyoruz" dedi.

Belediye kaynaklarını da bu sayede en güzel şekilde kullandıklarını belirten Korkmaz, "Belediyemiz marka şehir hedefiyle çıktığı yolda hergün bir projesini hayata geçirmektedir. Adeta şantiyeye dönen kentimizde güzel gelişmeler yaşanmakta ve kentin vizyonu değişmektedir. Mega projelerimiz ile birlikte kentimizin ihtiyaçlarını bilen bir yapıda çalışmalarımız sürmektedir. Bu çalışmalardan birisi de mahalle konakları projesidir. Biz bu projemizde ZEKA desteği alarak belediye bütçemize katkı sağladık. Bir mahalle konağını 1 milyon 623 bin TL'lik bir projeyle vatandaşlarımıza hediye edeceğiz. Bu miktarın yüzde 54'ü ise bize hibe olarak gelecek. Birimlerimiz çalışmalarını yaparken bu tür destekler ile kazanımlar sağlamaya devam edecek. Vatandaşlarımızın vergilerini bu sayede en güzel şekilde kullanmış olacağız" şeklinde konuştu.

Korkmaz bundan sonra da hibe projelerine ve desteklemelere önem vereceklerini de kaydetti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erol Korkmaz; 'Belediye Projelerine Hibe Almaya Devam Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement