Erganispor Koşar Adım 1- 0 - Son Dakika
Yerel

Erganispor Koşar Adım 1- 0

Erganispor Koşar Adım 1- 0

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor, dün sahasında konuk ettiği Kayapınar Belediyespor'u 1- 0 yendi.

22.02.2016 10:15

Ergani İlçe Stadyumunda oynanan 18. hafta müsabakasında Erganispor, Kayapınar Belediyespor'u Turgut Zengin'in attığı golle 1- 0 devirdi, puanını 43'e yükseltti.

Teknik Direktör Mehmet Kanat, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Her açıdan önemli olan bu maçtan istediğimiz 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Bize inanan ve her zaman yanımızda olan kulüp başkanımız yöneticilerimize ve taraftarımıza elde ettiğimiz bu galibiyeti armağan ediyoruz. İnşallah zamanla çok daha iyi olur ve başarılı sonuçlarımıza yenilerini ekleriz." Yapılan karşılaşmada futbolcularının oyun disiplininden hiç kopmadığını belirten, Kanat "Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Oyun disiplininden kopmadılar ve 90 dakika boyunca en iyi şekilde mücadele ettiler. Verdiğim taktiklere harfiyen uydular ve galibiyetti hak ettiler. Kayapınar Belediyespor'uda verdiği mücadeleden dolayı onlarında kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Erganispor Koşar Adım 1- 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement