Ereğli'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

Ereğli\'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

Konya’nın Ereğli İlçe Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunlarının masaya yatırıldığı istişare toplantısı yapıldı.

23.03.2015 17:10

Konya'nın Ereğli İlçe Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunlarının masaya yatırıldığı istişare toplantısı yapıldı.

Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, Kaymakam Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahallelerin sorunları tartışıldı, muhtarların istek ve talepleri dinlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Büyükşehir Yasasıyla 37 olan mahalle sayısının 87'ye çıktığını söyledi. Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Özgüven, her mahallenin sorunlarını bildiklerini, bu sorunların çözümünü de muhtarlar ve vatandaşlarla işbirliği yaparak çözmeye çalışacaklarını vurguladı.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, toplantının verimli geçmesini arzu ettiğini ifade ederek, "Bugün Ereğli protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla siz muhtarların sorunlarına çözüm arayacak, istek ve taleplerinizi not ederek gerekli çalışmaları başlatacağız. Bu anlamda katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

MEDAŞ çalışmaları, eğitim, sağlık ocağı, doğalgaz, kanalizasyon gibi konuların ön plana çıktığı toplantıda sorunların ilgili birimler tarafından not edildiği ve çözüm noktasında gerekli adımların atılacağına vurgu yapıldı.

Toplantıda belediye, KOSKİ, Enerya'ya çalışmalarından dolayı teşekkür eden muhtarlar diğer kurumların da aynı hassasiyeti göstermelerini beklediklerini ifade etti.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 2015 yılında Ereğli'de güzel hizmetlerin ortaya çıkacağını kaydetti ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Muhtarlara ve katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Şakir Erden, toplantının olumlu geçtiğini ve meyvesini önümüzdeki günlerde göreceklerini söyleyerek, yılda 2 defa bu toplantının yapılması gerektiğini vurguladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement