Erdek'te Sahil Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Erdek'te Sahil Düzenleme Çalışmaları

Erdek\'te Sahil Düzenleme Çalışmaları

Balıkesir'in Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, düzenleme çalışmaları devam eden Kurbağalı sahilinde incelemelerde bulundu.

06.10.2012 14:40

Balıkesir'in Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, düzenleme çalışmaları devam eden Kurbağalı sahilinde incelemelerde bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aysan, sahil bandında bulunan yetişkin ağaçlara zarar verilmemesi için projede birtakım değişiklikler yapılmasını istedi. Başkan Aysan yaptığı açıklamada, sahil bandı düzenleme çalışmalarına kış aylarında başlayacaklarını ve vatandaşların her yerden rahatça denize girebilecekleri, oturabilecekleri, temiz, bakımlı ve yepyeni bir sahil bandının hizmete sunulacağını belirterek, "Önceki günlerde mevcut proje üzerinde incelemeler yaptığımızda bu düzenlemenin ağaçlara zarar vereceğini tesbit ettik. Bugün proje ve yerinde yaptığımız incelemeler doğrultusunda, projede bazı değişiklikler yaptık. Sahil bandında bulunan yetişkin ağaçlara zarar vermeden düzenlemeyi yapacağız. Düzenleme sırasında yaklaşık 2 veya 3 adet çok genç ağacı ise zarar vermeden yerinden söküp başka yere dikeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdek'te Sahil Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement