Erdal Önder, 3. Kez Aday Oldu - Son Dakika
Yerel

Erdal Önder, 3. Kez Aday Oldu

Erdal Önder, 3. Kez Aday Oldu

Balıkesir’in Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, üçüncü kez oda başkanlığına aday olurken, “Bizim hizmetlerimizi esnafımız çok iyi biliyor” dedi.

21.01.2014 16:41

Balıkesir'in Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, üçüncü kez oda başkanlığına aday olurken, "Bizim hizmetlerimizi esnafımız çok iyi biliyor" dedi.

Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, kendisine destek veren esnaf arkadaşları ile birlikte esnafı ziyaret ederek, esnafları 23 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlere davet etti. Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdal Önder, "Havran'da Esnaf Odası kağıt üzerinde iken bizler Oda'nın ufkunu açtık. İlk kez Havran Uluslararası fuarları bizimle tanıdı. Havran'da yetişen başta zeytin ve zeytin yağı olmak üzere tüm ürünlerimizin tanıtımını stant açarak başarı ile yaptık. Havran esnafı bizim dönemimizde vizyonunu değiştirdi. Kosgeb GMKA gibi ajans ve kuruluşlar ile ortak proje çalışmaları yaptık. Amacımız Havran'ın kabuğunu kırmasıydı her zaman esnafımızın yanında olduk. Hukuksuz hiçbir işimiz olmadı. Sürekli denetimlerimiz yapılmakta. Belediye Meclis Üyesi iken süper marketlerin açılmaması yönünde yoğun çalışmalar yaptım, karşı çıktım. Çünkü orta ve küçük ölçekteki esnafımızın süper marketlere karşı ezdirmemek için mücadele ettim. Verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Bu sözü hem şahsım, hem de yönetim kurulu adına söylüyorum" dedi.

Esnaf ziyaretinde büyük ilgi ile karşılaşan Erdal Önder, üyelerden destek istedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdal Önder, 3. Kez Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement