Engellilerden Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Engellilerden Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür

Engellilerden Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik ve beraberindeki bir heyet Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Murat Alemdar'ı makamında ziyaret ederek engellilere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

10.10.2013 12:27

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik ve beraberindeki bir heyet Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar'ı makamında ziyaret ederek engellilere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Özlem Karataş, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Feyza Tütüncü, Sosyal İşler Başkanı Ayşe İntepe, Federasyon Delegesi Adalet Güne ile birlikte Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Kamu Sağlığı Şube Müdürü Dr. Zeynep Gökçen Battal da hazır bulundu.

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Mavi Kapak Kampanyasına olan desteklerinden dolayı müdürlüğe teşekkürlerini iletti. Sağlık Tesislerinde engelli vatandaşların hizmet alımında yaşadıkları sıkıntıları gidermeye yönelik müdürlükle ortak hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzm. Dr. Murat Alemdar ise, Sakarya'da yaşayan engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntılarda ve karşılaştıkları her engeli aşmaları konusunda üzerlerine düşen görevi seve seve yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilerden Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement