Şanlıurfa'da Engelliler İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Engelliler İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi

Şanlıurfa\'da Engelliler İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Engeliler Haftası nedeniyle Zihinsel Engelliler Futbol Turnuvası düzenledi.

27.05.2014 13:40  Güncelleme: 13:39

Şanlıurfa'da işitme ve zihinsel engelliler 8 okul takımı ve 80 engelli sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verildi.

Programda engelli vatandaşlara daha fazla ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ''Biz engelin ne elde ne kolda ne bacakta olduğunu düşünüyoruz. Engel bizim kalbimizde, engel bedende değil engel bizim aklımızdadır. Engelli kardeşlerimizin aslında tek eksikleri daha duyarlı bir toplum, daha yaşanabilir bir hayattır. Aslında sadece bizden istedikleri yeterince sevgi ve ilgidir. Böylesi güzel bir etkinliği düzenlenmekten dolayı mutluyuz. Engelliler Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz bu turnuvayla birlikte engelli gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Etkinlikler 1 1 Mayıs engeliler haftası çerçevesinde düzenlemiştik. İlk maçlar oynandıktan sonra Soma'da meydana gelen maden kazasından dolayı final maçı gecikmeli olarak bugün oynandı. Turnuvaya katılan okullarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

Engelli oyuncularda organizasyonun gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Engelliler İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement