Engelliler Derneği'ne Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Yerel

Engelliler Derneği'ne Ziyaretçi Akını

Engelliler Derneği\'ne Ziyaretçi Akını

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Engelliler Derneği'ne 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla ziyaretçi akını gerçekleşti.
Yaklaşan yerel seçimler olunca Engelliler Derneği'ni ziyaret edenlerin arasında siyasiler de oldu.

03.12.2013 17:05

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Engelliler Derneği'ne 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla ziyaretçi akını gerçekleşti.

Yaklaşan yerel seçimler olunca Engelliler Derneği'ni ziyaret edenlerin arasında siyasiler de oldu. Özellikle Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Mete Yüksel ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan aday adayı Metin Torun, objektiflere birlikte poz verirken, kim seçilirse seçilsin engellilere bir lokal ve engellilerin daha rahat yaşayabileceği bir Bozüyük sözü verdiler.

Engelliler derneğine ilk ziyareti İlçe Müftüsü Burhan Çakır gerçekleştirdi. Engellilerin sorunlarını dinleyerek dertlerini paylaşan Müftü Çakır, tüm engellilerin Engelliler Günü'nü kutladı. Ardından Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcıları Mustafa Yürükçü ve Oğuz Sertler derneği ziyaret etti. Devamında ise MHP Belediye Başkan Adayı Mete Yüksel, MHP İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri geldi. Son olarak CHP Belediye Başkan aday adayı Metin Torun, CHP İlçe Başkanı İsmail Jan ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarete katılan isimler arasında yer aldı. Ayrıca BBP Belediye Başkan Adayı Nail Dağlı'nın da Dünya Engelliler günü münasebetiyle bir ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi.

Ziyarette engelli bireyler ve aileleri yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Engellilerin engelsiz yaşayabileceği yeni yaşam alanlarına ihtiyaç olduğu vurgulandı.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Derneğimiz iktisadi işletmesi olmayan bir dernek. Tamamen üye aidatları ve duyarlı vatandaşlarımızın bağışları ile ayakta duruyoruz. Bunun bilincinde olarak derneğimize maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz. Bu anlamlı günde bize vakit ayırarak dertlerimizi tasalarımızı dinlediniz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Derneği'ne Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement