Emin Özkan: "Birlik İçinde Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Emin Özkan: "Birlik İçinde Olacağız"

Emin Özkan: "Birlik İçinde Olacağız"

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bartın Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

16.03.2015 17:26

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bartın Emekliler Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan seçim çalışmaları kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kadir Akal ve Bartın Emekliler Derneği Başkanı Ali Kalaycı'yı ziyaret etti.

Ziyaretlerde bir konuşma yapan Emin Özkan, "Çalışmalarımızda hep birlikte olacağız. Sizlerle el birliği ile hizmet üreteceğiz. Sorunlarınızı çözmek en temel hedefimiz olacaktır. Bu kapsamda sizlerin emrinde olacağız" dedi.

BİRLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Bartın'a el birliği ile hizmet etmek istediklerini ifade eden Özkan, "Bende bu kapsamda ben değil biz mantığı ile hareket ettiğimizde sorunların çözümüne daha kolay ulaşabileceğimizi düşünen biriyim. İnşallah öncelikle 7 Nisan tarihinde genel merkezimiz tarafından aday gösterilmemiz halinde yoğun çalışma temposu içerisinde AK Parti'mizi en iyi şekilde temsil edip, Bartın'dan 2 milletvekili çıkartarak yapmış olduğumuz hizmetleri daha ileriye taşımanın gayretinde olacağız. Çalışmalarımızda hep birlikte olacağız. Sizlerle el birliği ile hizmet üreteceğiz. Sorunlarınızı çözmek en temel hedefimiz olacaktır. Bu kapsamda sizlerin emrinde olacağız" diye konuştu.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kadir Akal ile Bartın Emekliler Derneği Başkanı Ali Kalaycı Emin Özkan'a çalışmalarında başarılar diledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emin Özkan: 'Birlik İçinde Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement