Emekliler Derneği'nden Milletvekili Tunç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emekliler Derneği'nden Milletvekili Tunç'a Ziyaret

Emekliler Derneği\'nden Milletvekili Tunç\'a Ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı, Türkiye Emekliler Derneği Hukuk Müşaviri ve 20-21.Dönem Bartın Milletvekili Cafer Tufan Yazıcıoğlu ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti.

02.10.2015 17:00

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı, Türkiye Emekliler Derneği Hukuk Müşaviri ve 20-21.Dönem Bartın Milletvekili Cafer Tufan Yazıcıoğlu ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesinin emeklilere toplu konut yapımı ile ilgili müracaatının da konuşulduğu ziyarette, Milletvekili Yılmaz Tunç, TOKİ tarafından Bartın'da emeklilerimiz için konut yapımı ile ilgili girişimleri başlattıklarını, konutların yapılması için uygun arsaları önerdiklerini belirtti. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştüğünü belirten Milletvekili Tunç, arsa işlemlerinin kesinleşmesinin ardından Emeklilerimiz için konut projesini Bartın'da hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı ve Türkiye Emekliler Derneği Hukuk Müşaviri ve 20-21.Dönem Bartın Milletvekili Cafer Tufan Yazıcıoğlu da emeklilere konut projesinin başlatılması yönündeki gayretlerinden dolayı Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür ettiler. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekliler Derneği'nden Milletvekili Tunç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement