Emekli Mülki İdare Amiri Ramazan Aksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Emekli Mülki İdare Amiri Ramazan Aksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emekli Mülki İdare Amiri Ramazan Aksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mersin'de önceki gün akşam hayatını kaybeden emekli Mülki İdare Amiri Ramazan Aksoy, Mersin Valiliği’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

26.06.2014 10:25

Mersin'de önceki gün akşam hayatını kaybeden emekli Mülki İdare Amiri Ramazan Aksoy, Mersin Valiliği'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun il dışında olması nedeniyle iştirak edemediği törene, Vali Vekili Cezmi Türk Göçer, vali yardımcıları, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Haluk Tunçsu, ilçe kaymakamları, valilik personeli, Aksoy'un ailesi ve sevenleri katıldı. Vali Güzeloğlu, Aksoy ailesine taziye mesajı göndererek, merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

65 yaşında hayatını kaybeden Aksoy'un özgeçmişinin okunduğu törende Vali Yardımcısı Turgut Serimer, eski mesai arkadaşı Aksoy ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı. Serimer, Aksoy'un adalet bilincinin yüksek bir kişilik olduğunu belirterek, prensiplerinden taviz vermeyen bir görev anlayışıyla hizmet eden Aksoy'un ardında güzel bir iz bıraktığını dile getirdi. Adana Vali Yardımcısı Ali Bezirgan da Aksoy ile ilgili düşüncelerini aktardı ve Aksoy'un sevilen bir kişi olduğunu ifade etti.

Son olarak Adana'da vali yardımcılığı görevini yapan ve Mersin'de ikamet eden Aksoy'un Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir dönem Samsun'da birlikte görev yaptıkları bildirildi. Tören, Aksoy'un anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından sona ererken, naaşı tören mangasının omuzlarında cenaze arabasına konularak, defnedilmek üzere Mezitli Mezarlığı'na götürüldü. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Mülki İdare Amiri Ramazan Aksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement