El Emeği Göz Nuru İşlemeler Ödemiş Hem'in Merkez Sergisinde - Son Dakika
Yerel

El Emeği Göz Nuru İşlemeler Ödemiş Hem'in Merkez Sergisinde

El Emeği Göz Nuru İşlemeler Ödemiş Hem\'in Merkez Sergisinde

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nin yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen merkez sergisi Kültürevi'nde törenle açıldı.

12.06.2012 10:49

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nin yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen merkez sergisi Kültürevi'nde törenle açıldı. Açılış törenine Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Yargıtay Üyesi İsmet Yörük, Emniyet Müdürü Levent Akbaş, İlçe Jandarma Komutanı Furkan Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Havva Aysun Aksert, "Türk kadını yüzyıllardır özlemini çektiği haklarına sahip olmada, en azimli, inançlı ve güçlü desteği Atatürk'ten almış ve çağdaş ülke kadınlarının önüne geçmiştir. Dünyada hiçbir milletin kadını ben Anadolu kadınından fazla çalıştım milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadını kadar emek verdi diyemez. Kursiyerlerimiz yıl boyunca öğretmenlerimiz nezaretinde edindikleri becerilerin örnekleri olan el emeği göz nuru ile hazırlanmış eserlerini sizlere sunuyorlar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra çeşitli kurslarda açılan yarışmalarda dereceye giren kursiyerlere başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu ve protokol üyeleri birlikte serginin açılış kurdelesini kesti. El ve makine nakışı ile hazırlanmış birbirinden değerli parçaları inceleyen Kaymakam Koçoğlu, yetkililerden sık sık bilgi aldı. Serginin gezilmesinin ardından konuklara ikramda bulunuldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel El Emeği Göz Nuru İşlemeler Ödemiş Hem'in Merkez Sergisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement