Eğitim-Bir-Sen'den Gediz AÖL Müdürü Demircan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen'den Gediz AÖL Müdürü Demircan'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen\'den Gediz AÖL Müdürü Demircan\'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilcilisi Arısoy ve yönetim kurulu üyeleri, yeni atanan Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan'ı ziyaret etti.

16.11.2013 11:14  Güncelleme: 11:21

Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilcilisi Ali Arısoy ve yönetim kurulu üyeleri, yeni atanan Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan'ı ziyaret etti.

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Demircan'a hayırlı olsun temennisinde bulunan Eğitim-Bir-Sen Temsilcilisi Ali Arısoy, okul idaresi ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek sendikal istekleri dinledi.

Sendika Temsilcilisi Ali Arısoy, "İlçemizin en büyük okullarından biri olan Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi'ne yeni atanan Okul Müdürü Ali Demircan'a hayırlı olsun demek için bu güzel eğitim yuvasını ziyaret ettik. Günümüzde ülkelerin zenginlikleri, öncelikle bilgi ve eğitilmiş insan kaynaklarının zenginliği ile ölçülmektedir. Eğitim, üzerinde en çok durulması gereken konulardan birisidir. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Eğitim, bütün toplumların önemle ele alması gereken en önemli bir konudur. Eğitim sayesinde vatandaş yaşadığı topluma uyum sağlar. Sayın Müdürümüz Ali Demircan'ın daha önce yaptığı başarılı çalışmalarını bu güzide okulumuzda da sürdüreceğine inancımız tamdır. Ali Bey'e yeni görevinde üstün başarılar dilerim" dedi.

Okul Müdürü Demircan, Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy ve yönetim kuruluna, göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen'den Gediz AÖL Müdürü Demircan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement