Eğitim Bir Sen'den Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Sen'den Anlamlı Yardım

Eğitim Bir Sen\'den Anlamlı Yardım

Sendikanın Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu tarafından toplanan mavi kapaklarla Habibe Altınok'a tekerlekli sandalye alındı

10.10.2013 19:18

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu tarafından toplanan mavi kapaklarla Habibe Altınok'a tekerlekli sandalye alındı.

Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Hakan Alparslan'ın çalışmaları sayesinde toplanan mavi kapakların, tekerlekli sandalyeye dönüşmeye devam ettiği bildirildi.

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, "Bugüne kadar müracaat eden ya da ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen 9 kişiye tekerlekli sandalye verdik. Bugünde Habibe ablamıza bu yardımı yapmaktan mutlu olduk. Kimin ne olacağı yarın belli olmayan yaşantımızda ihtiyacı olan insanlarımızın bu şekilde yardımına koşmaktan gurur duyuyoruz. Elimizden geldiği kadar da yardımlara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Alparslan ise engellilerin sorunlarına ışık tutmak, yetkililere seslerini duyurmak için çalışacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Böyle bir projenin içinde bulunmaktan ötürü çok mutluyum. Tüm çabamız, öncü olmak, sorunlarla baş ederken önde olmak, yapılacak olan çalışmalara engel değil, katkı sağlamak içindir." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Sen'den Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement