Eğitim Bir-Sen Aşure Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Aşure Dağıttı

Eğitim Bir-Sen Aşure Dağıttı

Eğitim Bir-Sen Korkuteli Temsilciliği, Muharrem Ayı nedeniyle Fatma-Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde 24 Kasım Öğretmenler gününde Aşure etkinliği gerçekleştirdi.
Etkinliğe öğretmenler başta olmak üzere 24 Kasım Öğretmenler günü...

24.11.2013 17:19

Eğitim Bir-Sen Korkuteli Temsilciliği, Muharrem Ayı nedeniyle Fatma- Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde 24 Kasım Öğretmenler gününde Aşure etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe öğretmenler başta olmak üzere 24 Kasım Öğretmenler günü programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Anlamlı günlerin Türk milletinin birlik ve beraberlik harcına katkıda bulunduğunu belirten Korkuteli Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Yalçın Özen, "Yardımlaşma olgusunu yansıtan bu tatlı ve hoş geleneği sürdürmek için 24 Kasım Öğretmenler gününde aşure etkinliği programı düzenledik. Aşure ayı olarak da bilinen Muharrem ayının birlik ve beraberlik duygularını, kardeşlik bağlarını güçlendirmesi bakımından önemli ve anlamlı bir gündür. Aşure günü hem dini hem de geleneksel yönü ile bize aittir. Hepimizin bir olduğunu, beraber yaşadığını simgeleyen, geleneklerimizin, göreneklerimizin devam ettiğini gösteren anlamlı bir gündür" dedi.

Yaklaşık bin 500 kişilik aşureye siyasi parti temsilcileri de ilgi gösterdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement