Eğitim Alanlarına Yer Altı Çöp Konteyneri - Son Dakika
Yerel

Eğitim Alanlarına Yer Altı Çöp Konteyneri

Eğitim Alanlarına Yer Altı Çöp Konteyneri

Başiskele Belediyesi, yer altı çöp konteyner sistemini kendi imkânları ile hayata geçirerek ve ilçede günden güne yaygınlaştırıyor.

24.03.2016 18:02

Başiskele Belediyesi, yer altı çöp konteyner sistemini kendi imkanları ile hayata geçirerek ve ilçede günden güne yaygınlaştırıyor.

Başisskele Belediyesi tarafından, Altınkent mahallesinde hizmet veren Kız İmam Hatip Orta Okulu ve Lise'nin bahçesine 2 adet 3 gözlü Yeraltı Çöp konteyneri sistemi monte edildi. Çevreci, estetik ve modern bir şehir mobilyası görüntüsü yanında, rahat kullanım olanağı sağlayan, yer üstünde sadece çöp atma bacası görünen konteynerleri Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kendi atölyesinde üreterek montajını yapıyor.

Toplu yaşam alanlarında uygulamaya başlanan çalışmada şu ana dek 2 bin 400 litre hacimli 64 noktaya 3 gözlü Yeraltı Çöp Konteyner sistemi monte edildi. Evsel atıklar için kullanılacak şekilde imal edilen ve ayak pedalı sayesinde el değmeden açılan kapaklar vatandaşlara sağlıklı bir ortam sağlıyor. Çöp kamyonlarında yer alan hidrolik yardımıyla yer altı çöp konteynerlerini yukarı çıkartan ekipler boşaltım işlemini de rahatlıkla gerçekleştiriyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Alanlarına Yer Altı Çöp Konteyneri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement