Ege- Koop'un Aliağa Evleri'ne Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Ege- Koop'un Aliağa Evleri'ne Yoğun İlgi

Ege- Koop\'un Aliağa Evleri\'ne Yoğun İlgi

Geçtiğimiz 28 yılda 100 bini aşkın kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop, 12.Projesine Aliağa'da başlıyor.

16.11.2012 14:09

Geçtiğimiz 28 yılda 100 bini aşkın kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop, 12. Projesine Aliağa'da başlıyor. Türkiye sanayisinde önemli bir yere sahip olan İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirilecek projeye yoğun ilgi gösteriliyor.

Ege-Koop'un yoğun talep üzerine hayata geçirdiği proje, Aliağa'da büyük bir heyecana sebep oldu. Petkim Genel Müdürü Mehmet Hayati Öztürk, Aliağa'nın böyle özel bir konut projesine ihtiyacı olduğunu belirterek, "Her konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız" derken, Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Ekren de, projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ege-Koop'un ilçede toplu konut projesi de yapmasını istedi.

Ege-Koop Aliağa Evleri, özellikle son bir yıldır gelen yoğun talep üzerine, Türk sanayisinin en önemli merkezi haline gelen, Türkiye tarihinin en büyük özel sektör yatırımlarına ev sahipliği yapan ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen proje ilçede büyük heyecan uyandırdı. 2023 yılında yüzde 25'lik mevcut kapasitesini milyarlarca dolarlık yeni yatırımlarla yüzde 40 gibi dev bir rakama çekme yolunda çalışmalarını sürdüren Petkim ile yine dev bir kuruluş olan Tüpraş'a ev sahipliği yapan, söküm tesisleri ile de gemi sanayinin önemli merkezlerinden biri haline gelmesine kesin gözüyle bakılan Aliağa, ilk kez büyük çaplı bir konut projesine ev sahipliği yapacak.

Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Burhan Özfatura ile birlikte projenin lansmanı yapılmadan çeşitli ziyaretlerde bulunan Ege-Koop Genel Başkmanı Hüseyin Aslan, yoğun ilgiyle karşılaştı. Aslan ve Özfatura, Kaymakam İbrahim Keklik'i ziyaretti. Keklik, "Ege-Koop'un çalışmalarını yakından takip ediyoruz, yeni projelerin Aliağa'yı daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz" dedi. Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Ekren projeye övgüler yağdırırken, ilçede toplu konut projesi yapılmasını da istedi.

Aslan ve Özfatura'yı makamında kabul eden Petkim Genel Müdürü Mehmet Hayati Öztürk, Aliağa'nın böyle özel bir konut projesine ihtiyacı olduğunu belirterek, "Her konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Öztürk, projenin tanıtımı için Petkim'de özel bir stand açılmasını ve tüm personelin projeyle ilgili bilgi alması konusunda yardımcı olacaklarını belirtti.

Deprem yönetmeliğine uygun, birinci sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilecek Ege-Koop Aliağa Evleri'nde fitness center, sauna, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, kafeterya, açık otopark ve özel güvenlik gibi üst düzey imkanlar da sunuluyor. Ege-Koop'un 12. Projesi olan Aliağa Evleri'nin büyük yankı uyandırdığını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Proje için Aliağa'yı tercih etmemizin temel nedeni özellikle son bir yıldır bitmek, tükenmeyen bilmeyen taleplerdir. Bu taleplere daha fazla kayıtsız kalamadık ve Ege-Koop'un kalitesini, prestij projelerini Aliağalılarla buluşturmaya karar verdik. Aralık ayında ilk kazma vurulacak ve 2013 yılında temel atma töreni düzenlenecek.

Aliağa'da içinde yüzme havuzu, saunasu, fitness merkezi olan bir site ilk kez hayata geçirelecek" dedi.

Ege-Koop Aliağa Evleri, öncelikle konsepti ile adından söz ettirecek. Yüzde 70'i yeşil alan olarak düzenlenen proje, toplamda 20 dönümlük deniz manzaralı alanda inşa edilecek. Projede büyüklükleri 154 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen 5 tip villa yer alacak. Martı, Pelikan, Flamingo ve Suna evleri toplam 67 villadan oluşacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege- Koop'un Aliağa Evleri'ne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement