Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Aydın'da Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Aydın'da Konser Verdi

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'nde verdiği konserle dinleyenlerden beğeni topladı. Konserde Efelerli sanatseverlere seslenen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kadınların önemine vurgu yaparak teşekkür etti.

05.02.2024 15:33  Güncelleme: 06:44

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'nde verdiği konserle dinleyenlerden beğeni topladı.

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde verdikleri konserle ilçeli sanatseverlerle buluştu.  Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'ndeki konsere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Konserde Efelerli sanatseverlere seslenen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, şunları söyledi:

"Çok uzun süre pandemiyle uğraştık. Pandemi süresinden sonra arkadaşlarımız bir çalışma ortamı bulabildiler ve çalışmalarının ardından bugün sizlere çok güzel bir konser sunacaklar. Göreve geldiğim günden bu yana hep kadınlara yönelik hizmeti fazla yaptım. Bugün de görüyorsunuz koromuzda kadın arkadaşlarımız fazla. Sanatta da onlar çok önemli bir yer tutuyorlar. Bu ülkeyi düzeltirse kadınlar düzeltecek. Sizlere güveniyorum, çok teşekkür ediyorum. Onları, emeklerini gösterdikleri bu gecede yalnız bırakmadığınız için siz de alkışı hak ediyorsunuz, çok teşekkür ediyor saygılar sevgiler sunuyorum."

Konserin ardından Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eralp Atay, Şef Nedim Tarımcıoğlu'na çiçek takdim etti.

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Aydın\'da Konser Verdi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Aydın'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement