Edirne Belediyesi'nden Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediyesi'nden Teşekkür Plaketi

Edirne Belediyesi\'nden Teşekkür Plaketi

Edirne Belediyesi, birçok sosyal sorumluluk projesinde kendisine maddi-manevi destek sağlayan Cinemarine Sinemaları Edirne Şube temsilciliğini ve Tay Oyun Salonu işletmesine birer teşekkür plaketi verdi.

18.04.2013 17:31

Edirne Belediyesi, birçok sosyal sorumluluk projesinde kendisine maddi-manevi destek sağlayan Cinemarine Sinemaları Edirne Şube temsilciliğini ve Tay Oyun Salonu işletmesine birer teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, "Her iki işletmemiz bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmadı. Kendilerini plaketle de olsa ödüllendirmek istedik" dedi.

Margi Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren her iki işletmeye teşekkür plaketlerini veren Tanrıkulu, "Bugüne dek çeşitli özel günlerde maddi durumu iyi olmayan, dezavantajlı birçok çocuğumuz için çeşitli sosyal sorumluluk projeleri üstlendik. Bu iki firmamız da bizden maddi manevi desteklerini hiç eksik etmedi. Kendilerine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyoruz" dedi.

Cinemarine Sinemaları adına teşekkür plaketini alan Halkla İlişkiler Sorumlusu Funda Su, yardıma muhtaç çocukların kültürel faaliyetlerden faydalanmalarına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve bundan sonra da severek destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tay Oyun Salonu işletmecisi Abdullah Özbek ise, "Çocuklarımız bizlerin geleceği. Bu yüzden onlara ne kadar yardımcı olsak az. Edirne Belediyesi'nin projeleri kapsamında biz de çocuklarımıza bir nebze olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Bundan sonra da bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Özbek ayrıca Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Çocuk Sitesi'nde kalan 15 çocuğa da 2 saat boyunca ücretsiz olarak kapılarını açtıklarını belirterek bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

(ORA)

18.04.2013 17: 14: 28

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Belediyesi'nden Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement